Zowel Fallout 3 als Fallout: New Vegas krijgen een remake volgens insider

Ze hebben daar bij Bethesda meer dan de handen vol met Starfield, Skyrim VI en een pak andere games. Dus we moeten niet meteen hopen of uitkijken naar Fallout 5. Houden we het dan op remakes?

Als grote Fallout-fan was ik ontgoocheld door Fallout 76. Ik kijk dan ook reikhalzend uit naar een nieuwe single player-telg in de reeks. Het ziet er (misschien) naar uit dat dit best wel eens een remake zou kunnen worden van de twee beste games uit de reeks, namelijk Fallout 3 (2008) en de allerbeste, voor mij toch, Fallout New Vegas uit 2010.

Volgens leaker en industrie-insider Tyler McVicker, die al heel wat geloofwaardigheid scoorde door zijn werk voor het Valve News Network, waaronder het lekken van het bestaan van een Half-Life prequel jaren voordat Half-Life: Alyx werd aangekondigd, zouden er twee remakes in ontwikkeling zijn.

Op de vraag of Fallout 3 en het door Obsidian ontwikkelde New Vegas remakes zouden krijgen, tijdens een kort fragment over de toekomst van Fallout in een recente video, antwoordde hij met een simpel maar resoluut “yep“.

Bethesda mag dan zelf de handen vol hebben momenteel, nu Zenimax en de Fallout-licentie ook eigendom zijn van Microsoft kan het deze remakes ook laten maken door een andere studio uit hun portfolio.

Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)