PUBG introduceert Warzones Gulag-systeem

PUBG Battlegrouds

Lang voor ik met Fortnite, Apex Legends en Warzone aan de slag ging, was ik een verstokte PUBG (PlayerUnknownsBattleGrounds) aficionado. Nu ziet het er naar uit dat PUBG iets is gaan ‘lenen’ bij grote concurrent Warzone.

Voor zij die niet bekend zijn met de Gulag, dit is een 1 vs 1-arena waar je, als je erin slaagt je tegenstrever te doden, terugkeert naar het spel en dus een tweede leven krijgt.

De nieuwe PUBG-feature werd aangekondigd in de nieuwe patch notes en zal door het leven gaan als, waar halen ze het toch, Comeback. Addertje onder het gras is wel dat deze feature exclusief is voor de nieuwe 8 vs 8-map, genaamd Taego.

Comeback BR is een exclusief Taego tweede-kans mechanisme dat spelers die sterven tijdens de eerste Blue Zone-fase de kans geeft om later in de match terug te keren in de strijd.

Spelers die tijdens de eerste fase van de blauwe zone sterven, vechten het uit in de Comeback Arena, een locatie die gescheiden is van het Taego-slagveld. Overlevenden die lang genoeg in leven blijven in de Comeback Arena worden in fase 3 per helikopter teruggebracht naar het vasteland van Taego om hun strijd om het felbegeerde Chicken Dinner te hervatten.

En het goede nieuws voor de campers, bah wat een vies woord is dat toch, je hoeft zelfs niemand te doden om terug te keren, gewoon overleven is de boodschap. En dan kan je weer lekker verder gaan campen…

De nieuwe map is trouwens al speelbaar op de testservers dus je kan al is gaan piepen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)