fbpx

Coöp gameplay staat centraal in nieuwe Rainbow Six Extraction-video

Rainbow Six Extraction dat is eigenlijk, heel kort door de bocht, Rainbow Six Siege, met aliëns. En net zoals Siege is ook deze game op zijn best als je met maten speelt. Getuige daarvan deze nieuwe 15 minuten durende gameplay video.

In Rainbow Six Extraction, dat vanaf 16 september verkrijgbaar is voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One|Series consoles, pc en Google Stadia, neem je het dus samen met drie vrienden, of online randoms, op tegen buitenaardse monsters.

Zit je hoofdmissie erop, dan kan je nog steeds zelf kiezen of je verdergaat en het tegen steeds moeilijker wordende tegenstanders opneemt. Voordeel is dan wel dat je op betere loot en meer rewards kan rekenen.

En het grote verschil met Siege: je tegenstanders zijn AI-wezens en geen mensen van vlees en bloed. Een beetje zoals in Call of Duty’s zombie-modus eigenlijk.

To exfil or not to exfil, that’s the question…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d