Sky: Children Of The Light nu (gratis) beschikbaar op Nintendo Switch

Het paradepaardje van Thatgamecompany, Sky: Children Of The Light, is vanaf heden gratis beschikbaar op de Nintendo Switch. De topper dateert al uit 2019 en verscheen aanvankelijk op iOS waar het lovende kritieken kreeg. Later verscheen de game ook op Android. Vandaag vervoegt de Nintendo Switch dat rijtje.

Helemaal leuk wordt het nu de drie platformen naadloos kunnen samenspelen! In Sky krijg je namelijk een resem van realms en puzzels voorgeschoteld die je samen met andere spelers moet zien op te lossen. Door de crossplay-ondersteuning is het dus mogelijk voor nieuwe Switch-spelers om zich te laten leiden door meer ervaren iOS-/Android-spelers.

Het beste van allemaal? De game is gratis te downloaden op de Switch! Wil je toch wat geld tegen de titel smijten? Dan kun je voor zo’n 30 euro een Start Pack kopen met enkele cosmetische extras en in-game currency. Het tiende seizoen van de game (in het thema van The Little Prince) gaat vanaf 6 juli van start.

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.