Epische launch trailer World of Warcraft: Chains of Domination

Als er nog een ding is waar ze bij Blizzard heel straf in zijn, buiten het maken van straffe games, dan is dat in het maken van trailers en animaties voor die games. Iets wat ook weer het geval is bij deze Chains of Domination launch trailer.

Terwijl de macht van de Maw blijft groeien, laat de Jailer zijn oog vallen op de oude stad Korthia, op zoek naar langvergeten geheimen die de Shadowlands kunnen ruïneren.

Nu is het aan ons en de covenants om ons te verenigen tegen deze duistere krachten voor het te laat is en de Shadowlands ten onder gaan.

Patch 9.1: Chains of Domination is de eerste grote content patch voor Shadowlands. Patch 9.1 markeert het begin van Shadowlands Season 2, inclusief een nieuwe world zone, een 8 boss Broker themed Megadungeon, de Sanctum of Domination-raid, meer Torghast-content, en het ontgrendelen van flying Shadowlands.

Kortom weer heel wat lekkers om onze tanden in te zetten of op stuk te bijten. Me gusto mucho!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)