fbpx

Microsoft maakt de nieuwe Games With Gold voor juli bekend

Xbox Games With Gold

Elke maand krijgen de abonnees van Xbox Live Gold en Xbox Game Pass Ultimate een 4-tal games voorgeschoteld onder de noemer Games With Gold. Op de vooravond van de grote vakantie heeft Microsoft de titels voor juli bekend gemaakt.

In alle eerlijk vind ik het deze maand gene vette. Met Conker en Midway Arcade Origins krijgen we enkele klassiekers voorgeschoteld. Al moet ik toegeven dat ik mij enkele jaren geleden wel ontzettend goed geamuseerd met Rock of Ages. Een game waarin je met een grote steen zoveel mogelijk verwoestingen moet aanbrengen bij je tegenstrever.

Dit zijn de vier games die je in juli gratis aan je bibliotheek kan toevoegen:

 • Planet Alpha: 1 t.e.m. 31 juli
 • Rock of Ages 3: Make & Break: 16 juli t.e.m. 15 augustus
 • Conker: Live & Reloaded: 1 t.e.m. 15 juli
 • Midway Arcade Origins: 16 t.e.m. 31 juli

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

5 gedachten over “Microsoft maakt de nieuwe Games With Gold voor juli bekend

 1. Gelukkig is de Xbox Game Pass wel de moeite waard. Raar dat ze dit nog blijven doen eigenlijk elke maand die gratis games…

  1. Dit is niet raar dat ze dit blijven doen. Gamepass heb je geen eigendom van de games. Games with gold wel. Dit is hetzelfde als de games kopen. Je kan ze altijd blijven spelen. Als er bij gamepass een spel verdwijnt kan je ze nietmeer spelen.

  2. Gamepass is trouwens alleen maar goed als je de nieuwste games bij release spelen echt nodig vind en je heel veel games wil spelen of proberen. Ben je iemand die met een handvol games voldoende heeft op een jaar en niet persé de games bij release wil dan kun je beter de games die je echt wil in een sale kopen. Dan zijn de games ook echt van jou en huur je ze niet.

  3. Gamepass klinkt namelijk goedkoop op jaarbasis, maar voor veel mensen komt dit duur uit. Tel maar eens het aantal games dat je echt de moeite vind, uitgespeeld hebt en graag opnieuw speelt die in gamepass aanwezig zijn en ook daar aanwezig blijven en niet al verdwenen zijn. Voor mij is dit maar een handje vol. Als je dan al 5 jaar voor gamepass betaald, ga je waarschijnlijk veel duurder uitkomen dan dat je die zelfde games in een sale of black friday zou gekocht hebben. Deze statement geld natuurlijk niet voor iedereen. Er zullen allicht wel mensen zijn die hun geld eruit halen.

  4. En een serieus nadeel van gamepass is ook als je meerdere gamers in huis hebt in een gezin. Als mijn kind een gamepass spel aan spelen is, dan moet de account die de gamepass heeft gekocht ingelogd blijven. Wat wil zeggen dat de andere persoon dus niet kan spelen. Ik kan bv. dus geen gamepass game op PC spelen als mijn kind op de Xbox een gamepass game aan het spelen is, ook al is dit een compleet ander spel. Echt een spel fysiek kopen of digitaal heb je dus dit probleem niet.

Reacties zijn gesloten.

%d