Battlefield 2042 zal Nvidia DLSS en Nvidia Reflex ondersteunen

Het ziet er naar uit dat EA en DICE wat betreft Battlefield 2042 alle toeters en bellen uit de kast gaan halen. Ze gaan hiervoor in zee met diverse partners waaronder niet alleen Xbox maar ook Nvidia.

Zowel Nvidia DLSS als Reflex zullen beschikbaar zijn in Battlefield 2042 laat Nvidia ons weten.

Gisteravond hebben Electronic Arts en DICE aangekondigd dat Nvidia de officiële PC graphics platformpartner is van Battlefield 2042. Battlefield V was de eerste Frostbite game-engine-gebaseerde game die DLSS toevoegde, Anthem was de tweede, en Battlefield 2042 is de derde. 

GeForce RTX-gamers krijgen een Battlefield 2042-ervaring die ongeëvenaard is – met lage latency dankzij Nvidia Reflex en razendsnelle framerates zonder dat dit ten koste gaat van de beeldkwaliteit dankzij DLSS. Dat is een van de redenen waarom GeForce het ultieme gaming platform is.

Met andere woorden en in mensentaal: dat wordt dus gamen met je zonnebril aan.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)