Xbox Cloud Gaming maakt nu gebruik van de kracht van Xbox Series X

Gisteravond heeft Catherine Gluckstein, VP en Head of Product, Xbox Cloud Gaming bij Microsoft, aangekondigd dat Xbox Cloud Gaming nu beschikbaar is voor alle Xbox Game Pass Ultimate-leden met Windows 10 pc’s en telefoons en -tablets van Apple, via browser.

Ultimate-leden kunnen naar Xbox.com/play gaan in Microsoft Edge, Chrome of Safari op een pc of mobiel apparaat om meer dan 100 games uit de Xbox Game Pass-bibliotheek te starten.

Maar dat is nog niet alles zeggen ze bij Microsoft:
 
“Daarnaast brengen we verbeteringen aan in de game-ervaring in de cloud. We hebben ook aangekondigd dat Xbox Cloud Gaming nu mede mogelijk wordt gemaakt door aangepaste Xbox Series X-hardware, waardoor meer gamers snellere laadtijden, verbeterde framesnelheden en een nieuwe generatie gamen kunnen ervaren.”

“Om de laagste latentie en de hoogste kwaliteit op de meest uiteenlopende apparaten te garanderen, streamen we met 1080p en tot 60 fps. In de loop van de tijd zullen we blijven innoveren en meer functies toevoegen om de game ervaring in de cloud te verbeteren.”

De toekomst ziet er dus goed uit voor de fans.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)