Het nieuwe G.I. JOE-seizoen in World of Tanks is nu beschikbaar in cross-play

Wargamings World of Tanks is nog steeds een van de populairste MMO’s out there. Een van de redenen hiervoor is zeker het feit dat Wargaming op regelmatige basis met nieuwe content komt en blijft vernieuwen. En dat is nu ook weer het geval.

 Vecht voor vrijheid in World of Tanks Modern Armor met de lancering van het nieuwe G.I. JOE seizoen. Vanaf kunnen WoT-spelers de strijd aangaan en in de huid kruipen van ofwel het G.I. JOE- of Cobra-team, en zich een weg knallen door 100 levels boordevol nieuwe content. Reken hierbij dus op een heleboel nieuwe rewards waaronder Key Cards, Gold, Silver, Consumables, Boost Ops, Cobra 2D Premium Commander, de T-54 First Prototype tank en Cobra B.O.A.-Skin.

Gamers met een seizoenpas kunnen nog meer wekelijkse uitdagingen en beloningen vrijspelen zoals 2D en 3D Duke Commanders en de klassieke G.I. JOE MOBAT-tank. Spelers met een Ultimate Season Pass krijgen toegang tot de standaardbeloningen, Season Pass-beloningen en krijgen bij aankoop direct de begeerde Cobra H.I.S.S.-tank en Cobra 2D- en 3D-commandanten.

Het nieuwe G.I. JOE-seizoen is nu beschikbaar voor cross-playable actie op PlayStation 4 & 5 en op Xbox One, Xbox Series S & X, en loopt tot 23 augustus.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)