Logitech G introduceert de G335 wired gaming headset

Met de nieuwe audiomogelijkheden van consoles en games worden headsets nog belangrijker. Iets wat ze ook goed beseffen bij hardwarefabrikant Logitech. Zij introduceren een nieuwe headset.

Voor de goede orde: de info komt uit het persbericht, we hebben de headset zelf niet getest.

Logitech G introduceert een nieuwe lichtgewicht headset geïntroduceerd voor zijn Color Collection. De Logitech G335 Wired Gaming Headset, is verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, wit en de nieuwe mint kleur (exclusief verkrijgbaar bij Amazon en Logitech.com).

Om de collectie compleet te maken, introduceert Logitech G zijn G305 Wireless Gaming Mouse nu ook in mint kleur en is daarmee beschikbaar in dezelfde drie kleuren, zodat gamers hun gaming uitrusting kunnen afstemmen op hun persoonlijke stijl.

Met 240 gram is de Logitech G335 Gaming Headset een van de lichtste gaming headsets op de markt. Het kent een vergelijkbaar design als de bekroonde G733 Wireless Gaming Headset van de Color Collection, echter de G335 heeft een slanker ontwerp voor een kleinere pasvorm en meer comfort. Daarnaast beschikt de G335 over een verstelbare hoofdband en zachte, stoffen oorkussens die zich naar je hoofd vormen voor langdurig comfort, hoe je ook speelt.

Met bijpassende omkeerbare hoofdbanden, is de Logitech G335 een aangename aanvulling op de levendige gaming gear collectie die ludiek, kleurrijk en expressief is. Deze nieuwe toevoeging is ontworpen om perfect te mixen en matchen met de bestaande Color Collection-producten en geeft gamers meer mogelijkheden om hun gaming-setups aan te passen en personaliseren. De G335 zal ook compatibel zijn met de bestaande kleur gecoördineerde hoofdbanden en speelse microfoon covers.

De Logitech G335 Wired Gaming Headset beschikt over eenvoudige plug and play-mogelijkheden voor bijna elk gaming-platform via een 3,5 mm audio-aansluiting. Volledige gaming-audio-kwaliteit, ingebouwde bedieningselementen: een volume roller direct op de oorschelp en een flip-to-mute microfoon, laten gamers zich onderdompelen in het spel zonder enige afleiding. De G335 is ook Discord-gecertificeerd voor kristalhelder geluid en communicatie-kwaliteit.

De witte en zwarte versie van de Logitech G335 Wired Gaming Headset zijn medio juli verkrijgbaar via LogitechG.com en de bekende retailers, tegen een adviesprijs van €69,99.

De nieuwe mint kleur zal exclusief verkrijgbaar zijn via LogitechG.com en Amazon. De hoofdbanden, die nu verkrijgbaar zijn in acht verschillende kleuropties, hebben een adviesprijs van €9,99 per stuk, en de nieuwe Logitech G305 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse in Mint wordt verkocht voor €59,99.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)