Team Fortress 2 is weer helemaal terug van weggeweest

In tijden van corona hebben we heel wat tijd (gehad) om te gamen. Heel wat mensen beten zich vast in hun favoriete games, terwijl anderen op zoek gingen naar nieuwe ervaringen. Een game die van dit alles geprofiteerd heeft is Team Fortress 2.

Team Fortress 2, dat verscheen in 2007, is een op team based online FPS ontwikkeld door Valve Software. En het is bovendien de opvolger van Team Fortress Classic dat in 1999 verscheen.

Beide games draaien dus al een eeuwigheid mee en hebben eigenlijk altijd op veel bijval kunnen rekenen. Iets wat het voorbije weekend nog maar eens bewezen werd. De game slaagde erin een nieuw record te vestigen, namelijk 151.253 spelers die tegelijk online waren om de game te spelen. Het vorige record stond op 147.360 wat ook niet onaardig is natuurlijk.

Kriebelt het? No problemo! Team Fortress 2 is free-to-play dus geef het zeker eens een kans. We geven je alvast de website mee waar je de game kan downloaden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)