WitcherCon teaset Netflix The Witcher S2-nieuws en game-aankondigingen in trailer

The Witcher 3

Wat BlizzCon is voor al de fans van Blizzard-games, dat zou WitcherCon moeten worden voor alle fans van alles wat te maken heeft met The Witcher. Het klinkt alvast heel interessant.

WitcherCon gaat door op vrijdag 9 juli en volgens het team achter dit event, en natuurlijk CD Projekt RED dat wereldfaam verwierf met hun Witcher-saga, de kans bieden om de fans, waaronder ook wij, verder mee te nemen in het Witcher-universum.

We hopen meer te weten te komen, en vooral te zien, over Netflix’ The Witcher seizoen 2 en met wat geluk heeft CD Projekt RED nog iets in petto rond The Witcher-games. Daarnaast uiteraard nog de animatiereeks en de comics.

Via de officiële Witcher Twitter-account krijgen we alvast een nieuwe WitcherCon-trailer te zien om ons te hypen rond het event.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)