Speel binnenkort met dezelfde helden in een team in Marvel’s Avengers

Marvel's Avengers

Het is straf om te zien hoe toegewijd het ontwikkelteam van Marvel’s Avengers blijft verder werken aan de game. Sinds de lancering oogst de game veel kritiek, vooral aan het multiplayergedeelte schort er aardig wat. Maar toch blijft Crystal Dynamics sleutelen aan de balans en mogelijkheden van de game.

Met de nieuwste update, die we volgende maand mogen verwachten, wordt er opnieuw een beperking weggehaald. Waar het in het verleden onmogelijk was om op pad te trekken met een team waarin meermaals dezelfde held in zat, is dit vanaf nu wél mogelijk.

Vanaf dan kan je dus in de matchmaking en bij het vormen van Strike Teams met meerdere Iron Man’s of Thor’s ten strijde trekken. De ontwikkelaar zegt dit te doen na de positieve reacties die het kreeg na een uitgebreide test.

Verder toonden ze in dezelfde blogpost een roadmap waarop te zien is dat we in augustus een grote content update mogen verwachten onder de naam War for Wakanda. Hierbij wordt Black Panther geïntroduceerd en krijgen we ook een nieuw verhaal voorgeschoteld.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.