Weekendmenu: wat speelt en kijkt het Pragalicious-team dit weekend? (Week 25)

De Pragalicious-crew serveert je met veel plezier hun weekendplannen voor deze week. Laat het smaken!


Praga

Weer een zware week achter de rug op het werk, dus ook dit weekend moet er weer (veel) tijd voor ontspanning zijn. En dat wil dus zeggen gamen en wat series meepikken.

Vorig weekend ben ik opnieuw begonnen met Alien Isolation, en verdorie wat een geweldige game is dat toch. Die spanning, wetend dat ik voortdurend in de gaten gehouden wordt door die necromorph, en dan die weinige overlevenden die jacht op me maken. Nu weet ik weer hoe een konijn in het bos zich voelt wanneer de jager achter hem aanzit. (Weet dat de game ook in Xbox Game Pass zit trouwens) En om al die stress van me af te knallen tussendoor is er niets beter dan een potje Call of Duty Cold War natuurlijk.

Qua series wil ik dit weekend graag het tweede seizoen van Ragnarok afwerken. Ik heb nog vier afleveringen te gaan, dus dat komt wel snor. En daarna? Misschien begin ik wel aan Sweet Tooth op Netflix of een andere serie in mijn (veel te lange) mijn lijst op Netflix.

Aliens knallen in Alien: Isolation, daar wordt Praga nu eens oprecht gelukkig van.

MrRolfson

Na een weekje plezier gehad te hebben aan het fantastische Ratchet & Clank: Rift Apart, is het nu tijd om over te schakelen naar een andere game. Waarschijnlijk zal dit It Takes Two worden. Deze heeft lang genoeg op het schap gelegen en het is dus hoog tijd om dit avontuur opnieuw op te nemen, samen met mijn vriendin.

Er staat ook opnieuw heel wat sport op het menu. Zondagavond zal ik, net zoals bijna heel België, met een bang hart kijken naar de wedstrijd van onze Rode Duivels tegen Portugal. Formule 1 staat ook weer op het programma met de Grote Prijs van Stiermarken.

En tot slot gaan we ook op Amazon Prime kijken naar Clarkson’s Farm. De grote brulaap van Top Gear en The Grand Tour gaat zijn eigen boerderij verbouwen. How hard can it be and what could possibly go wrong!?


Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.