F1 2021 geeft nieuwe screenshots prijs in aanloop van GP van Stiermarken

Vorig weekend schotelden Max Verstappen en zijn collega’s ons een waanzinnig spannende F1 race voor vanuit Frankrijk. Max ging de mist in bij het nemen van de eerste bocht, maar slaagde er met zijn geweldige stuurmanskunsten én een fantastische pitstrategie toch in om de eerste plek in de voorlaatste ronde af te snoepen van Lewis Hamilton.

Dit weekend wordt er opnieuw geracet, zij het dan in Oostenrijk waar de Grand Prix van Stiermarken op het menu staat. En in de aanloop hiervan hebben Codemasters en EA Sports nieuwe screenshots de wereld ingestuurd van de officiële F1-game.

F1 2021 verschijnt op 16 juli en zal te spelen zijn op PlayStation 4, Playstation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch én PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.