Michael Myers keert terug in Halloween Kills-trailer

Friday the 13th, Nightmare on Elm Street, Halloween, The Texas Chainsaw Massacre, het zal de iets oudere gamers, waaronder ook ondergetekende, zeker bekend in de oren klinken. Van de meeste franchises horen we niets tot weinig meer, maar voor die dekselse Michael Myers in Halloween ligt dat (gelukkig voor ons) iets anders…

In Halloween Kills is de met beenhouwersmessen slashende gemaskerde seriemoordenaar terug en zit hij Laurie (Jamie Lee Curtis), haar dochter (Judy Greer) en haar kleindochter (Andi Matichak) op de hielen. Zij dachten eindelijk verlost te zijn van hun moorddadige nachtmerrie, maar dat draait dus even anders uit…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)