MCU Phase 1’s Abomination duikt op in nieuwe Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings-trailer

Shang-Chi And The Legend Of The Ten Rings

Het is nog even wachten op de release van Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, en de laatste trailer dateert ook al van een poos geleden. In de nieuwe trailer duikt echter een verrassend personage…

We hebben het over niemand minder dan MCU Phase 1’s bad guy Abomination, en dat is toch al een poosje dat we dit heerschap te zien hebben gekregen in een Marvel-film.

Marvel Studios heeft namelijk de eerste full trailer vrijgegeven voor Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, waarin een schurk uit The Incredible Hulk (2008) uit het Marvel Cinematic Universe (MCU) terugkeert.

Daarna dook hij nog een paar keer op in onder andere Agents of S.H.I.E.L.D. en The Consultant. Nu keert hij dus terug in Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings al is het nog onduidelijk of hij een rol van belang of slechts een bijrol zal spelen in het verhaal.

Voor de fans is het alvast iets om naar uit te kijken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)