Ontdek de ware kracht van de OSF in Scarlet Nexus launch trailer

Stel je voor dat er op een dag buitenaardse wezens op aarde zouden arriveren met een appetijt voor hersenen. Menselijke hersenen bedoelen we dan. Dat zou hier nogal een feest worden op aarde, voor de buitenaardse wezens in het bijzonder, voor ons iets minder…

Dat is alvast het concept in Bandai Namco’s Scarlet Nexus. Gelukkig kunnen we, in de game toch, rekenen op de OSF, Other Suppression Force. Dit is een eenheid bestaande uit de beste psionische krijgers.

In de game kruipen we in de huid van Yuito of Kasane voor een heleboel psychokinesische actie en een unieke kijk op een apart verhaal, afhankelijk van onze eerste keuze.

Yuito vecht met zijn zwaarden op korte afstand, terwijl Kasane gespecialiseerd is in aanvallen op middellange afstand met vliegende messen. Kies degene die het beste bij jouw speelstijl past en duik in New Himuka om het samen met je teamleden op te nemen tegen de Others, waarvan je krachten kunt lenen als Pyrokinesis, Teleportatie, Onzichtbaarheid, Duplicatie en nog veel meer.

Of de game spek is voor jouw bek lees je in onze review.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)