Borderlands 3 Crossplay Update en Revengence of Revenge of the Cartels Event nu beschikbaar

Moet of mag er nog meer Borderlands 3 zijn? Absoluut! En we krijgen ook meer, en dit net voor het weekend waarvoor dank Gearbox.

De Crossplay Update is nu live als gratis toevoeging voor Borderlands 3. De update bevat crossplay-functionaliteit voor Xbox One, Xbox Series X|S, Mac, Stadia en pc via Steam en de Epic Games Store,.

Daarbovenop noteren we de terugkeer van het populairste seizoensevent van de game met The Revengence of Revenge of the Cartels, met daarin permanente seasonal event toggling, een nieuwe levelcap-verhoging en nog veel meer.

De terugkeer van een fan-favoriete seizoensgebonden evenement is hier met The Revengence of Revenge of the Cartels. Joey Ultraviolet en zijn bende ondergeschikten zijn terug voor een nieuwe ronde, dus de vriendelijke Saurian Maurice vraagt je opnieuw om Cartel Operatives uit te schakelen, die je kunt vinden in gebieden uit zowel het basisspel als de campaign add-ons. Als je er genoeg hebt uitgeschakeld en de schuilplaatscoördinaten van hun lijken hebt verzameld, kan Maurice een portaal openen naar het hoofdevenement: een confrontatie in Villa Ultraviolet met de Eridium Cartel-kopstuk zelf, Joey Ultraviolet. Het evenement bevat tevens een nieuwe set cosmetische beloningen.

De Crossplay Update brengt ook Eindeloze Seizoensevents met zich mee! Je kunt nu alle seizoensevents van Borderlands 3 – Bloody Harvest, Broken Hearts Day en Revenge of the Cartels – spelen wanneer je maar wilt en hoe lang je maar wilt. Via een nieuwe optie in het hoofdmenu kun je kiezen welke van deze drie evenementen je wilt in- of uitschakelen.

Deze jaarlijkse evenementen hebben allemaal hun eigen unieke sets met thematische cosmetische beloningen en exclusieve drops uit hun Jaar 1- en Jaar 2-edities, die je nu in je eigen tempo kunt verdienen. Je voortgang op gerelateerde Challenges wordt niet gereset als je eerder aan deze evenementen hebt deelgenomen, maar je kunt in plaats daarvan seizoensgebonden event-drops van hun iconische baasgevechten verdienen of opnieuw verdienen. 

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)