Sonic Mania en Horizon Chase Turbo gratis beschikbaar in de Epic Games Store

Heb je nog geen plannen dit weekend? Dan heeft Epic misschien wel een idee, want zij geven namelijk enkele plezante games gratis weg.

Dat doen ze al langer, en op die manier proberen ze uiteraard marktaandeel te winnen. En daar zijn wij als gamers alleen maar blij om. Tot en met volgende week donderdag kan je twee coole games downloaden: Sonic Mania en Horizon Chase Turbo.

Deze eerste hoeft uiteraard geen introductie. De blauwe egel kent iedereen ondertussen wel, alleen is het concept van de game best interessant. SEGA liet enkele enthousiaste fans aan de slag gaan met Sonic, met deze fantastische Sonic Mania als resultaat.

De ontwikkelaars van Horizon Chase Turbo lieten zich dan weer inspireren door het heerlijke ’80 racer Outrun. Trek je lederen jas aan, zet je kraag en haren recht en cruisen maar!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.