Konami gooit onverwachts een demo online van eFootball PES 2022

Vorig jaar sloeg Konami een jaartje over en brachten ze enkel een contentupdate uit voor hun voetbalgame eFootball PES 2020. De ontwikkelaar werkt nu naarstig aan de 2022-versie van de game en ze hebben zowaar een demobommetje gedropt!

Op de online winkel van de Xbox- en PlayStation-consoles is namelijk een demo verschenen van New Football Game. Dit is de schuilnaam waaronder de nieuwe Pro Evolution Soccer momenteel ontwikkeld wordt en deze demo is bedoeld om de online servers en matchmaking te testen. Dat zegt Konami zelf op zijn eigen website.

Konami stapt voor eFootball PES 2022 trouwens over naar de Unreal Engine, maar daarvan valt momenteel weinig te merken in de demo. De ontwikkelaar geeft zelf mee dat de gameplay, visuals en controls nog niet representatief zijn voor het finale product.

Ben je toch benieuwd? Download dan snel de demo op PlayStation of Xbox en speel een wedstrijdje met 1v1 Manchester United, Bayern Munchen, Juventus of Barcelona.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.