Speelt Scarlett Johansson de hoofdrol in nieuwe Tower of Terror-film?

Black Widow

We kennen Scarlett Johansson ongetwijfeld allemaal voor haar vertolking van Black Widow in de vele Avenger-films. Al lijkt ze volgens de meest recente geruchten ook aan een ander project te mogen werken binnen Disney.

De Amerikaanse website Collider heeft van enkele bronnen vernomen dat ze gelinkt wordt aan een nieuw project binnen Disney. Het zou gaan om een film gebaseerd op de attractie Tower of Terror. Johansson zou de hoofdrol op zich nemen én de film produceren.

Tower of Terror is een attractie die op dit moment te vinden is in het Studios-park in Disneyland Parijs, Tokyo DisneySea en in het Disneyworld-resort in Florida. Je bezoekt een hotel in de jaren ’30 en neemt plaats in een lift die op hol geslagen is.

In 1997 verscheen al eerder een film gebaseerd op deze legendarische attractie, hier speelde Steve Guttenberg de hoofdrol.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.