Strijd vanaf morgen op leven en dood in de demo van NEO: The World Ends With You

Het duurt nog even voordat we aan de slag kunnen met de NEO: The World Ends With You. Deze RPG verschijnt volgende maand op 27 juli, maar om het wachten wat draaglijker te maken, kan je vanaf morgen een voorproefje spelen.

In de demo maak je kennis met hoofdrolspeler Rindo en zijn vriend Fret en zal je de eerste twee dagen beleven van de Reapers ‘Game. Je kan missies spelen, pins verzamelen die verschillende Psych-krachten opleveren en een ontdekken hoe de hectische gevechten tegen de mysterieuze Noise in zijn werk gaan.

Het spelen van de demo is absoluut geen tijdverlies, want de vorderingen die je maakt in de demo, worden overdragen naar de volledige game. Als je de game tenminste op hetzelfde systeem aankoopt.
 
NEO: The World Ends with You verschijnt op 27 juli 2021 voor PlayStation 4 en Nintendo Switch. De pc-versie van de game verschijnt later deze zomer in de Epic Games Store. 

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.