De remaster van Legend of Mana is nu verkrijgbaar

Liefhebbers van de betere JRPG weten weer wat spelen, want zij kunnen vanaf vandaag op avontuur in de kleurrijke en mystieke wereld van Legend of Mana. Dit is de remaster van het vierde deel in de bekende Mana-reeks.

Legend of Mana laat ons genieten van volledig geremasterde graphics en nieuwe arrangementen van verschillende nummers uit de soundtrack, waaronder ‘Hometown of Domina’. Het coole is dat je zelf kan wisselen tussen de nieuwe en originele soundtrack.

De game introduceert ook de minigame ‘Ring Ring Land’, die daarmee voor het eerst in het Westen beschikbaar komt. Tijdens je reis ontmoet je kleurrijke personages , vecht je in realtime tegen angstaanjagende monsters en verken je de uitgestrekte wereld van Fa’Diel.
 
Legend of Mana is nu digitaal verkrijgbaar voor de prijs van €29,99 voor de PlayStation 4, Nintendo Switch en PC.

Wanneer je Legend of Mana vóór 23 juli aanschaft ontvang je ook nog enkele coole bonusitems: tien avatars en een speciaal Legend of Mana-thema op de PlayStation 4 en een Legend of Mana-bureaubladachtergrond op PC via Steam.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.