fbpx

GreedFall: Gold Edition komt op 30 juni naar PlayStation 5 en Xbox Series X|S

Een van de beste, pittigste maar meer dan voldoening gevende RPG’s komt naar PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Voor de fans van het genre die op zoek naar een RPG om hun tanden in te zetten is dit zeker een aanrader trouwens.

En ondergetekende kan het weten want ik heb de game uitgespeeld tot op het bot. Trouwens meteen ook een game met een einde dat voldoening schenkt na het uitspelen en zo zijn er maar weinig games. Maar dat is dan weer een ander verhaal.

GreedFall, de Fantasy RPG van Spiders Studio en Focus Home Interactive verschijnt samen met de nieuwe Gold Edition op 30 juni met verbeterde 4K UHD-beelden, snelle laadtijden en verbeterde prestaties op PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

De Gold Edition komt inclusief de basisgame en nieuwe uitbreidingen: The De Vespe Conspiracy. Deze uitbreiding brengt een gloednieuw avontuur naar console- en pc-spelers binnen de onbekende gebieden van Teer Fradee. Nieuwe vijanden, gear en een uitgebreid verhaal dat verder borduurt op het verhaal uit GreedFall.

Zet je eerste stappen in een nieuwe wereld en bepaal de uitkomst. Maak vrienden, verraad ze of bedrieg complete facties. Maak deel uit van een levende, evoluerende wereld en voltooi verschillende objectives en quests.

The De Vespe Conspiracy breidt het verhaal van de GreedFall-wereld uit en laat je kennis maken met een eerder onbekend gedeelte van Teer Fradee. Navigeer door een doolhof aan leugens, manipulaties en geheimen en ontrafel een geniepige samenzwering die machtsverhoudingen dreigt te verstoren.

Verken een onbetreden regio van het eiland, ga het gevecht aan met vreemde nieuwe wezens en upgrade je uitrusting en neem het tijdens je zoektocht naar de waarheid op tegen een kwaadaardige nieuwe groepering.

GreedFall: Gold Edition en The De Vespe Conspiracy komen op 30 juni naar PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One en PC. Op diezelfde dag komt GreedFall ook naar PlayStation 5 en Xbox Series X, met gratis upgrades en save file compatibiliteit voor eigenaren op PS4 en Xbox One. Ga op avontuur met een 4K resolutie, sterk verbeterde graphics, snelle laadtijden en 60fps in Performance Mode op Xbox Series X|S en PS5.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: