De PS5-versie van Sniper Ghost Warrior: Contract 2 verschijnt eind augustus

Het was even door de zure appel bijten voor de eigenaars van een PlayStation 5 toen ontwikkelaar en uitgever City Interactive Games bekend maakte dat deze versie vertraging had opgelopen in de aanloop van de release.

Deze explosieve game verscheen op alle andere consoles op 4 juni, maar de versie voor de next-gen console van Sony werd voor onbepaalde tijd achteruitgeschoven. Nu maakte CI Games via Twitter bekend dat deze versie over een twee maanden beschikbaar zal zijn: op 24 augustus.

Deze versie zal gebruik maken van de adaptieve triggers van de DualSense. Daarnaast krijgen we de gebruikelijke verbeteringen: snellere laadtijden en betere visuals. De eigenaars van de PS4-versie kunnen gratis upgraden naar de PS5-versie.

Om te vieren dat deze PlayStation 5-versie op 24 augustus uitkomt, gooide CI Games ook een nieuwe trailer online. Enjoy!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.