fbpx

Nederlandse studio serveert met Crash Drive 3 kleurrijke multiplayer racemayhem

Racegames hoeven lang niet altijd realistisch te zijn om plezant te zijn. Op dit idee bouwt de Nederlandse ontwikkelstudio M2H verder met Crash Drive 3. Deze ontwikkelaar kennen jullie misschien van de WOI-shooter Verdun.

M2H zegt alles in huis te hebben om je uren plezier voor te schotelen met Crash Drive 3. In de game stap je in de meest waanzinnige voertuigen, van monstertrucks tot tanks, om zo de kleurrijke open-wereld te verkennen.

Deze grootse wereld is onderverdeeld in 5 gebieden met elk hun eigen kenmerken. Hierin kan je rond cruisen op zoek naar verborgen items, geschifte stunt uitvoeren, je wagen customisen en uiteraard deelnemen aan een karrenvracht aan races en games. In totaal zijn er 10 verschillende competitieve events te spelen.

Het coole is dat de game crossplay ondersteunt, waardoor je altijd met je vrienden kan samenspelen. Ongeacht op welk platform ze spelen. Al heb je natuurlijk ook de keuze om in je eentje de wereld te verkennen.

Crash Drive 3 is vanaf 8 juli te koop voor €17 en zal speelbaar zijn op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, Android, iOS en PC via Steam en de Epic Games Store.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d