World War Z Aftermath is de absolute zombiekiller

Een schande! We wisten dat deze game er zat aan te komen, en toch vonden we hem nergens terug op onze website. Zelf heb ik het origineel trouwens platgespeeld omdat ik het een geniale co-cop shooter vond. Meer van dat dus, voor iedereen!

World War Z: Aftermath is de ultieme coöperatieve zombieshooter naar de succesvolle film van Paramount Pictures, en de volgende stap voor de originele hitgame World War Z, die nu meer dan 15 miljoen spelers geboeid houdt.

Keer het tij van de zombie-apocalyps op zowel consoles als pc met volledige cross-play. Speel met maximaal drie vrienden of in je eentje met AI-teamgenoten tegen hordes vraatzuchtige zombies tijdens intense episodes op locaties over de hele wereld: Rome, Vaticaanstad en het Russische schiereiland Kamtsjatka.

World War Z: Aftermath bevat tevens alle content van de Game of the Year Edition van World War Z. Spelers die de originele World War Z of World War Z: GOTY Edition bezitten, kunnen World War Z: Aftermath met korting aanschaffen. Nieuwe verhalen uit een wereld in oorlog Nieuwe episodes in Rome, Vaticaanstad en Kamtsjatka in het verre oosten van Rusland.

Speel zowel nieuwe als terugkerende personages en neem het op tegen de ondoden met een bruut nieuw mêleesysteem om zekes te vernietigen met unieke moves, gebruik perks, en hanteer twee wapens tegelijk, zoals de sikkel en het hakmes. Hou nieuwe ondode monsters op afstand, waaronder zwermen vleesetende ratten die voor enorme chaos zorgen in je team.

  • Speel in 4K|60 fps
  • Horde Mode XL verschijnt na release als een gratis update op Xbox One en Xbox Series X|S.
  • Diepgaande voortgang en een nieuw perspectief
  • Ervaar een bloedstollend nieuw perspectief dankzij de meeslepende nieuwe First-Person Mode van Aftermath.
  • Verhoog het niveau van acht unieke klassen: de Gunslinger, Hellraiser, Slasher, Medic, Fixer, Exterminator, Dronemaster en de compleet nieuwe klasse Vanguard, ieder met zijn eigen perks en speelstijl.
  • Pas je wapens aan om elke uitdaging te overwinnen, en verover nieuwe dagelijkse missies met speciale modifiers voor extra beloningen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)