De twee nieuwe, gekleurde DualSense controllers zijn vanaf vandaag verkrijgbaar

De DualSense controller van de PlayStation 5 is een echt topding. Hij ligt niet alleen een pak beter in de hand dan de DualShock 4, maar dankzij de haptische feedback en adaptieve triggers zuigt hij je mee in games die je aan het spelen bent. Het standaard witte/zwarte kleurenschema is mooi, maar ik ben toch voorstander van iets meer kleur in huis.

Een tijdje geleden maakte Sony bekend dat de DualSense beschikbaar zou komen in twee nieuwe kleuren. Midnight Black heeft twee subtiel verschillende tinten zwart met lichtgrijze details die weergeven hoe we de ruimte zien bij een nachtelijke hemel. Cosmic Red heeft dan weer een opvallend zwart en rood ontwerp, verwijzend naar de unieke levendige tinten rood die overal in de kosmos te vinden zijn.

Vanaf vandaag zijn beide controllers beschikbaar in de betere gameswinkel. Midnight Black kost €69,99 terwijl je voor Cosmic Red €74,99 moet neerleggen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.