Hood: Outlaws & Legends eerste gratis content-update nu beschikbaar

Hood: Outlaws and Legends is een plezante co-op game, in een coole setting. Maar de game is wat mager op het vlak van content. Daar wil ontwikkelaar Sumo Digital nu iets aan doen met een eerste gratis content-update.

Uitgever Focus Home Interactive en ontwikkelaar Sumo Digital lanceren vandaag een eerste gratis content-update voor alle spelers.

De zogenaamde Mountain-map bestaat uit twee verschillende gebieden die door bruggen met elkaar zijn verbonden. De mix van lange zichtlijnen en krappe, onoverdekte viaducten vormt een nieuwe, dodelijke uitdaging voor alle outlaws in spe.

Deze update is nog maar het begin zegt het team achter de game. Sinds de release hebben Focus en Sumo actief gewerkt aan de verbetering van het spel door goed te luisteren naar feedback van de community om zo de best mogelijke heist-ervaring te bieden. Het spel heeft al een aantal gameplay updates en tweaks ontvangen, terwijl spelers kunnen uitkijken naar nog meer gratis content in de loop van dit jaar.

Onderstaande trailer gunt ons een blik op de Mountain-map.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)