fbpx

Ontwikkelaar Ninja Theory geeft een teken van leven rond Senua’s Saga: Hellblade II

Senua's Saga Hellblade II

Het is al lang stil rond Senua’s Saga: Hellblade II. De game werd in 2019 aangekondigd, samen met het design van de Xbox Series X, maar sindsdien werd er bitter weinig informatie vrijgegeven over de game.

In een nieuw ontwikkelaarsdagboek op YouTube, geeft ontwikkelaar Ninja Theory meer informatie over het productieproces van de game. Er is volgens oprichter Tameem Antoniades al heel wat werk verzet, maar de game is nog lang niet af.

Zo krijgen we in de video onder andere te zien dat het team ondertussen al heel wat reizen naar Ijsland gemaakt heeft om ervoor te zorgen dat de game er zo authentiek mogelijk uit komt te zien.

Nieuwe gameplay krijgen we jammer genoeg niet te zien. Al zien we actrice Melina Juergens wel aan het werk om haar personage Senua zo realistisch mogelijk weer te geven. Ook heeft ze ontzettend hard gewerkt om de gevechten er gewelddadiger te laten uitzien.

Het is nog steeds niet bekend wanneer Senua’s Saga: Hellblade II moet gaan verschijnen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: