Ontdek het verhaal achter het fascinerende Lost In Random

Electronic Arts heeft onder zijn EA Originals-merk ondertussen al enkele prachtige games afgeleverd. Ik denk hier in de eerste plaats aan Unravel (Two), Fe en It Takes Two. Later dit jaar wordt een nieuwe game aan het lijstje toegevoegd: Lost In Random.

Lost In Random wordt ontwikkeld door de Zweedse studio en neemt je mee naar een dystopische, macabere en toch oogstrelende wereld van het koninkrijk Random. Je speelt als Even, een arm meisje met ontzettend veel pech. Ze gaat op een duistere zoektocht om haar geliefde zus Odd te redden en wordt onderweg vergezeld door Dicey: een vreemde levende dobbelsteen.

Je hoeft mijn omschrijving niet voor lief te nemen en neem zeker even de tijd op de prachtige verhalende trailer te bekijken. Als de sfeer in deze trailer overeenkomt met de uiteindelijke game, gaan we heel veel plezier beleven aan deze kleine game.

Lost In Random wordt later dit jaar uitgebracht voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en PC via Origin en Steam.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.