A Plague Tale: Innocence krijgt next-gen update én komt ook naar Nintendo Switch

Enkele dagen nadat A Plague Tale: Requiem werd aangekondigd op de E3-presentatie van Microsoft, kondigt uitgever Focus Home Interactive een gratis next-gen update aan van de vorige game: A Plague Tale: Innocence.

Net zoals vele andere games zal A Plague Tale: Innocence na de update in 4K op 60 frames per seconde te spelen zijn op de PlayStation 5 en Xbox Series X. Daarnaast zal de game sneller laden, visuele upgrades krijgen én 3D-audio ondersteunen.

Daarnaast maakte de uitgever bekend dat de Action/Adventure Survival Horrorgame ook naar de Nintendo Switch komt. Al zal je wel met het internet verbonden moeten zijn terwijl je de game op de Switch speelt, want de game zal uitgebracht worden als cloudgame.

Deze update is gratis voor iedereen die de game al in huis heeft én wie een abonnement heeft op Xbox Game Pass. Deze zal, samen met de Nintendo Switch-versie beschikbaar zijn vanaf 6 juli.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.