Cyberpunk 2077 patch 1.23-video toont betere en stabielere performance op console

Gisteren kreeg Cyberpunk 2077 met patch 1.23 een nieuwe injectie toegediend die de game beter en stabieler moet doen draaien op consoles, zowel op PS4 als Xbox One. Heeft het geholpen?

Het ziet er dus naar uit dat Cyberpunk 2077 beter presteert op PlayStation 4 en Xbox One, en dit dankzij de meest recente patch 1.23.

Nieuwe vergelijkingsvideo’s, samengesteld door ElAnalistaDeBits, benadrukken de prestatie- en stabiliteitsverbeteringen die zijn geïntroduceerd door de 1.23 patch van gisteren.

Helaas gaan de stabielere prestaties ten koste van een prijs, want straten zien er leger uit dan voorheen, en visuals lijken te zijn afgezwakt.

Tja less is more maar geeft dit dan geen fout beeld? Anyway als je toch overtuigd zou zijn, en de game nog niet hebt, dan kan je deze vanaf 21 juni weer aanschaffen in de PlayStation Store.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)