Ontdek hoe je een superheld wordt in Netflix How I Became a Superhero-trailer

Er mag al eens gelachen worden in deze sombere tijden. En wie droomt er nu niet van om een superheld te worden? Er is toch niets makkelijker dan zelf te vliegen als je in de file staat, een hardgekookt ei te maken in de palm van je hand of je BBQ aan te steken met je vinger? Bovendien zou je nog heel hard scoren bij je vrienden en de vrouwkes. En dat willen we toch allemaal?

In de Netflix actiekomedie How I Became a Superhero gaan we naar een wereld waar mensen en superhelden naast elkaar bestaan. Een eenzame agent werkt samen met een briljante detective om een duistere organisatie te ontmantelen die superkrachten verhandelt.

Fans van Belgische en Franse komedies zullen zeker de Belgische acteur Benoît Poelvoorde herkennen. (Rien à déclarer uit 2010)

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)