Ontwerp (opnieuw) je eigen draadloze Xbox-controllers met Xbox Design Lab

Wat is er cooler dan je creativiteit de vrije loop te laten en je eigen Xbox-controller(s) te ontwerpen? Antwoord: gamen met je zelfontworpen controller in je pollen natuurlijk. Het kan terug!

En het is officieel want niemand minder dan James Hunter, Senior Director of Strategy & Business bevestigde dat Xbox Design Lab terug is met de nieuwste generatie draadloze Xbox-controllers, zodat je een controller kunt ontwerpen die helemaal van jou is.

Spelers kunnen de kleur aanpassen met 18 beschikbare kleuren – waaronder nieuwe kleuren als Shock Blue, Pulse Red en Electric Volt – voor bijna alle externe onderdelen van de controller, zoals de behuizing, achterkant, D-pad, triggers en meer.

Zelf zou ik voor een knalroze controller gaan met fuchsia roze toetsen, of is dat er wat over?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)