Winnaars Tour de France 2021 (pc)

Het grootste evenement, zeg maar de hoogmis van de wielersport, staat voor de deur. Dé vraag is natuurlijk hoe Wout Van Aert en zijn grote concurrent Mathieu Vanderpoel het gaan doen. En wat met Remco Evenepoel? Er komen spannende tijden aan voor de wielerfans.

De winnaars hun exemplaar gaat vandaag de post op.

BB uit 8760 Meulebeke en KM uit 2850 Boom

De echte wielerfanaten die het allemaal nog eens extra willen (her)beleven van in hun luie zetel die moeten zeker meedoen met onze wedstrijd.

Wij hebben hier namelijk een aantal exemplaren liggen van Tour de France 2021 op pc. En die willen wij natuurlijk graag cadeau doen.

Hoe kan je winnen?

Stuur een mail met je volledige adresgegevens naar wedstrijd@pragalicious.com met daarin het antwoord op de wedstrijdvraag. In de hoofding zet je TDF2021

Daarnaast vragen we je ook om ons te volgen op Facebook en Instagram. Weet dat we ook TikTok hebben, dat geven we gewoon even mee.

De wedstrijd loopt tot woensdag 16 juni om 14u00.

Wedstrijdvraag: Welke score krijgt de game op Pragalicious.com?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)