DOOM Eternal: The Ancient Gods – Part One, vandaag beschikbaar op Nintendo Switch

Een kind- en gezinsvriendelijke console en een monsterlijk spel, het lijkt wel de spelversie van beauty en the beast. Niets is echter minder waar want in DOOM knallen we met zijn allen de demonen terug naar de diepste krochten van de hel, en dus ook op Switch.

In deze nieuwe single player-DLC voor DOOM Eternal zetten we onze strijd, die van de Slayer eigenlijk, tegen de krachten van het kwade verder. Zeker nu een onevenwichtige macht alles lijkt te bedreigen.

DOOM Eternal The Ancient Gods – Part One kan vanaf vandaag worden gedownload via de Nintendo Store. Ook vandaag verkrijgbaar is de DOOM Eternal Deluxe Edition, inclusief de basis DOOM Eternal Game, The Ancient Gods – Part One en The Ancient Gods – Part Two (wordt later uitgebracht).

Een exemplaar van DOOM Eternal is niet vereist om The Ancient Gods – Part One te downloaden en te spelen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)