Hyrule Warriors: Age of Calamity krijgt een uitbreidingspas met nieuwe content

Vanaf 18 juni lost Nintendo een eerste lading DLC voor hun hack-‘n-slash game Hyrule Warriors: Age of Calamity.

De eerste wave krijgt de naam “Geavanceerd Leven” en zal onder ander een nieuw speelbaar personage en nieuwe wapentypen bevatten. Daarnaast krijg je nieuwe uitdagingen in het koninklijk laboratorium voorgeschoteld, toegang tot een hogere moeilijkheidsgraad én nieuwe vijanden.

De tweede wave moet in november beschikbaar komen, maar als je de uitbreidingspas nu al aanschaft krijg je als bonus al een nieuwe outfit en wapen voor Link.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.