Square Enix toont Life is Strange: True Colors – Power and Consequence-trailer

Life Is Strange: True Colors

Square Enix heeft op zijn virtuele E3-show meer details, info en een trailer vrijgegeven voor het in ontwikkeling zijnde Life is Strange: True Colors.

Life is Strange: True Colors wordt ontwikkeld door Deck Nine Games, de studio achter Life is Strange: Before the Storm. De game introduceert Alex Chen, een geheel nieuwe hoofdrolspeler die haar paranormale empathiekracht moet gebruiken om een mysterie op te lossen.

Naarmate ze de waarheid verder blootlegt, zal ze alles wat ze weet over het schilderachtige stadje Haven Springs verder in twijfel trekken.

Spelers kunnen het stadje Haven Springs verkennen als Alex Chen, die wordt gespeeld door opkomend talent Erika Mori, en tot leven gewekt door geavanceerde performance capture-technologie. Alex verbergt al lange tijd haar ‘vloek’: de paranormale empathiekracht, een bovennatuurlijke vaardigheid die haar in staat stelt sterke emoties van anderen – die ze ziet als vlammende, gekleurde aura’s – te ervaren, absorberen en manipuleren.

Wanneer haar broer bij een verdacht ongeluk om het leven komt, moet Alex eindelijk haar kracht omarmen om de waarheid te vinden – en de duistere geheimen bloot te leggen die onder het stadje liggen begraven. Ga met Alex Chen op reis en gebruik haar krachten om haar toekomst te bepalen.

De presentatie gaf meer inzicht in de visuals, gameplay en rol die Alex’ paranormale empathiekracht speelt in het verhaal. Spelers kunnen ervoor kiezen deze kracht te gebruiken tijdens hun omgang met de inwoners van Haven Springs, wat kan leiden tot bijzondere, verhalende momenten die de speler voor complexe beslissingen stellen die ze alleen met behulp van Alex’ kracht kunnen oplossen.

De paranormale kracht van Empathy beïnvloedt elke interactie en relatie die Alex in het spel heeft en is volledig onder controle van de speler. Gebruik het om de geheimen van Haven Springs te onthullen, de verborgen facetten van Alex’ verleden te ontdekken, en om te bepalen hoe haar reis naar een nieuwe plek om thuis te noemen zal verlopen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)