The Elder Scrolls Online Console Enhanced-editie verkrijgbaar vanaf 15 juni

Bethesda’s Elder Scrolls Online-universum is niet alleen razend populair op pc maar zeker en vast ook op consoles. Genoeg redenen dus om de game te voorzien van een next-gen jasje. En dat nog deze week…

Als deel van het epische Gates of Oblivion 2021-avontuur voor The Elder Scrolls Online wordt Blackwood toegevoegd aan de bekroonde Zenimax Online Studio’s online RPG. Lang voor de Oblivion crisis hebben de Longhouse keizers een pact gemaakt met de duivel – de Daedric Prins Mehrunes Dagon. Dit pact ontvouwt zich in een saga van moorddadig bedrog en sinistere onthullingen, die leidt naar het nachtmerrierijk dat bekend staat als de Deadlands, waar spelers gaan vechten om de prins te stoppen.

The Elder Scrolls Online: Console Enhanced maakt gebruik van de kracht van de Xbox Series X|S en PlayStation 5 om de prestatie en visuals van Elder Scrolls Online dramatisch te verbeteren. Verbeteringen zoals prestaties en Fidelity-modi, verbeterde draw distance, snellere laadtijden en nog veel meer helpen de wereld van Tamriel tot leven te komen als nooit tevoren.

Dit zijn slechts enkelen van de vele functies waar spelers naar uit kunnen kijken wanneer de volgende generatie van The Elder Scrolls Online op 15 juni uitkomt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)