Trackmania’s Royal- en Ranked Matchmaking-modus zijn nu gratis beschikbaar

Verslavend. Zo kan je de gameplay van Trackmania nog het best omschrijven. En het wordt nog plezanter dankzij de nieuwe update die nu gratis beschikbaar is.

De gloednieuwe Royal- en Ranked Matchmaking-modus zijn nu gratis beschikbaar in Trackmania als onderdeel van de Starter Access.

Royal is een nieuwe modus voor 60 spelers waarin spelers het samen met twee vrienden opnemen tegen andere teams op 20 willekeurige uitdagende mappen. Spelers moeten tracks doorstaan met bewegende obstakels en wild water, wat leidt tot gevaarlijke kronkels en bochten.

Verder is er een nieuwe Ranked Matchmaking-modus waarin spelers in teams van drie het opnemen tegen verschillende tegenstanders om de ranglijsten te beklimmen.

Tot slot bevat de update ook nieuwe elementen voor eigen tracks te maken, waaronder blokken van plastic en water & geanimeerde en bewegende onderdelen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)