Just Dance 2022 is vanaf 4 november 2021 verkrijgbaar

Een streepje muziek en een danske placeren, wie heeft daar nu geen zin in? Voor we terug de dansvloer opgaan moeten we misschien eerst even onze benen en armen terug wat soepel krijgen. En dus gaan we dansen, dansen en nog eens dansen (in onze huiskamer natuurlijk) tot we erbij neervallen…

Just Dance 2022 is vanaf 4 november 2021 verkrijgbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One en Stadia.

Elke dag een reden om te dansen met meer dan 40 nieuwe toptracks in Just Dance 2022, zoals ‘Nails, Hair, Hips, Heel’ van Todrick Hall, ‘Believer’ van Imagine Dragons en meer dan 700 tracks met Just Dance Unlimited.

Met meer dan 138 miljoen spelers en meer dan 80 miljoen verkochte exemplaren over de hele wereld, is Just Dance de bestverkochte muziekgamereeks aller tijden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)