Red de wereld met Star-Lord in Marvel’s Guardians of The Galaxy

Marvel's Guardians of the Galaxy

Tussen de vele aankondigen door vinden we af en toe een leuke verrassing. En dat is in dit geval niet het feit dat er door Eidos Montréal gewerkt wordt aan Marvel’s Guardians of The Galaxy, maar wél het feit dat het om een pure single-player game gaat.

Het mooie aan Marvel’s Guardians of The Galaxy, vind ik persoonlijk, is dat Eidos Montréal ervoor gekozen heeft om van de game een pure single-player ervaring te maken. Geen verplichte online modi en andere zaken, maar een origineel verhaal verpakt in een third-person action-adventure jasje.

In Marvel’s Guardians of The Galaxy stappen in de jet boots van Star-Lord voor een wilde rit doorheen het universum. Uiteraard staat hij er niet alleen voor, want zijn trouwe vrienden en mede-Guardians helpen je doorheen het explosieve verhaal. En gedurende dit verhaal krijg je heel wat keuzes voorgeschoteld, zowel in-game als verhaaltechnisch, die invloed zullen hebben op het verdere verloop van de game.

En uiteraard zal de soundtrack ook een belangrijke rol spelen in de game. Want je avontuur zal worden opgeluisterd door de typische 80’s soundtrack die we kennen uit de films. Het ziet er echter niet naar uit dat de stemmen ingesproken zullen worden door Chris Pratt en de andere acteurs die we kennen uit de films. Maar de humor is zeker wél aanwezig!

Marvel’s Guardians of The Galaxy zal vanaf 26 oktober al beschikbaar zijn en dat op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC.

Ik ben zelf een grote fan van de Guardians en zeker dankzij de fantastische films van James Gunn. Het feit dat hij nu ook werkt aan het scenario van een derde film, zegt genoeg over de populariteit van dit rariteitenkabinet. Een (hopelijk goede) game zal de fanbase alleen maar doen groeien.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.