Stranger of Paradise Final Fantasy Origin onthuld, speel nu tijdelijk de demo

Square Enix heeft tijdens zijn E3-livestream Stranger of Paradise Final Fantasy Origin aangekondigd. Deze game wordt ontwikkeld in samenwerking met Team Ninja, de ontwikkelaars die we kennen van de Ninja Gaiden- en Nioh-games.  

Stranger of Paradise Final Fantasy Origin wordt een action-RPG pur sang en moet een nieuwe visie brengen naar het Final Fantasy-universum.

“Hoewel het Final Fantasy is, voelt het toch anders, maar het bloed van Final Fantasy stroomt ongetwijfeld door de aderen van deze game”, zegt Tetsuya Nomura, creative producer voor Stranger of Paradise Final Fantasy Origin. “We zijn de uitdaging aangegaan om de moeilijke middenweg te vinden voor deze volwassen en stijlvolle titel. We hebben wat tijd nodig voordat we de game kunnen voltooien, en hoewel het vechtsysteem bloederig is, is het wel verbonden met het verhaal, dus hopen we dat jullie deze kans aangrijpen om het eens te proberen.”

Lees verder onder de video

Tijdens de presentatie werd ook de Stranger of Paradise Final Fantasy Origin Trial Version aangekondigd. Deze demo geeft ons een voorproefje op de game waarin Jack en zijn bondgenoten, Ash en Jed, de poorten van de Chaos Shrine openen. Ze zijn vastberaden de Chaos te verslaan en hebben de herinneringen aan hun strijd diep in hun harten begraven. Hierbij zullen we een reeks iconische monsters uit de Final Fantasy-serie moeten bestrijden met krachtige spreuken en skills uit diverse classes, waaronder warrior, dragoon en black mage.

De  Stranger of Paradise Final Fantasy Origin Trial Version is vanaf nu gratis te downloaden voor PlayStation 5 via de PlayStation Store. Dit kan nog tot en met 24 juni 2021 16:59 uur.

De volledige versie van Stranger of Paradise Final Fantasy Origin verschijnt volgend jaar voor PlayStation 5, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.