Ubisoft onthult Assassin’s Creed Valhalla Siege of Paris-DLC en meer DLC voor 2022

Ondertussen heb ik al bijna 120 uur doorgebracht in Assassin’s Creed Valhalla en ik krijg er maar geen genoeg van. Wrath of the Druids heb ik ook uitgespeeld en ik kijk dus uit naar meer content. En die zit er aan te komen…

Om te beginnen natuurlijk de Siege of Paris-DLC waarbij ik meteen spontaan terugdenk aan Ragnar en Bjorn die Parijs aanvielen in de serie Vikings.

Dit jaar ook geen nieuwe Assassin’s Creed want Ubisoft zal ook in 2022 nieuwe content blijven voorzien voor Valhalla.

Daarbovenop komt ook nog de Discovery Tour waarbij je de game en de vele locaties kan verkennen zonder dat je hoeft te vechten. Ideaal voor geschiedenisfanaten die de wereld van Valhalla op hun gemak willen ontdekken.

Ubisoft is Eivor nog niet beu en daar ben ik heel blij om.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)