Watch Dogs Legion Bloodline DLC brengt Aidan en Wrench terug

Ubisoft heeft op zijn Ubisoft Forward-event nieuwe DLC aangekondigd voor Watch Dogs Legion. Fans van het origineel en Watch Dogs 2 zullen alvast in hun nopjes zijn.

Watch Dogs: Legion – Bloodline is een standalone verhalende uitbreiding waarin spelers de controle krijgen over Aiden uit de originele Watch Dogs en Wrench uit Watch Dogs 2 in een nieuwe verhaallijn.

In Bloodline volgen spelers Aiden terwijl hij een routineklus in Londen accepteert om weer in contact te komen met zijn neef Jackson na de gebeurtenissen in Watch Dogs. Aiden moet infiltreren in een hightech laboratorium van Broca Tech om een mysterieus en waardevol stuk technologie te stelen, maar zijn missie komt in gevaar als Wrench ontsnapt met het apparaat. Nu zijn fixer-contract op de klippen loopt, komt Aiden in een dodelijk kruisvuur terecht.

Zonder echte bondgenoten tegen een bedrijfsgigant, en met Wrench een stap voor op hem, moet Aiden samenwerken met zijn vervreemde neef Jackson, en vertrouwen op zijn doortastendheid en ervaring. Met het onvoorspelbare gedrag van Wrench zal het er chaotisch aan toe gaan.

Watch Dogs: Legion – Bloodline speelt zich af voor de gebeurtenissen van Watch Dogs: Legion’s hoofdcampagne. Bloodline bevat ook meerdere zijmissies voor zowel Aiden als Wrench, terwijl ze betrokken raken bij de strijd van Londen met het autoritarisme.

De DLC verschijnt 6 juli.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)