Rocksmith viert tiende verjaardag met nagelnieuwe Rocksmith+

Gitaarliefhebbers en bassisten (in spé) kunnen verlekkerd in hun handen wrijven. Ubisoft kondigde tijdens haar showcase op E3 een nieuw hoofdstuk voor het Rocksmith-merk aan. De ritmegame waarmee je echt gitaar of basgitaar kan leren spelen, krijgt een opvolger in de vorm van Rocksmith+.

Met deze nieuwe iteratie van Rocksmith neemt de serie ogenschijnlijk nog meer een stapje weg van het game-aspect en wordt het nog meer de beste vriend van de muzikant. Zo zal Rocksmith+ weg stappen van console en pc en kun je de service (want dat is het, een betalende serviceformule) op je smartphone of tablet gebruiken.

Hoe zit dat dan juist? Dat zie je in deze deep dive.

Gepubliceerd door Lazlo

De legende gaat dat Lazlo's eerste woordje "PlayStation" was. Straf, want Sony's iconische console verscheen pas twee jaar na z'n geboorte. Desondanks omschrijft Lazlo zichzelf intussen als een ware platform-agnost en verdeelt hij de koek tussen z'n PlayStation 5, Nintendo Switch en pc. Op genre-vlak is hij een alleseter, al heeft hij een bijzondere voorliefde voor alles met een sterk verhaal, of waar hij zich urenlang met z'n vrienden in kan verliezen.

Eén opmerking over 'Rocksmith viert tiende verjaardag met nagelnieuwe Rocksmith+'

  1. Fijn nieuws, maar zeer jammer om te horen dat ze nog steeds geen drums toevoegen … iets waar heel veel fans al jaren achter vragen en voorstellen.

Reacties zijn gesloten.