De eerste beelden van Far Cry 6 post-launch content zijn hier

Far Cry 6 ligt nog niet in de rekken of Ubisoft staat de post-launch content al te verkopen. Tijdens hun E3-presentatie kregen we een wel zeer interessante trailer te zien.

Do you know the definition of insanity? Misschien vindt je die wel in deze trailer …

Gepubliceerd door Lazlo

De legende gaat dat Lazlo's eerste woordje "PlayStation" was. Straf, want Sony's iconische console verscheen pas twee jaar na z'n geboorte. Desondanks omschrijft Lazlo zichzelf intussen als een ware platform-agnost en verdeelt hij de koek tussen z'n PlayStation 5, Nintendo Switch en pc. Op genre-vlak is hij een alleseter, al heeft hij een bijzondere voorliefde voor alles met een sterk verhaal, of waar hij zich urenlang met z'n vrienden in kan verliezen.