Ubisoft gunt ons een eerste blik op Avatar: Frontiers of Pandora

James Camerons film Avatar was een meesterwerk, Ubisofts originele Avatar-game was dat niet. Terwijl Cameron druk in weer is met Avatar 2 wordt er bij Ubisoft met man en macht gewerkt aan Avatar: Frontiers of Pandora.

Avatar: Frontiers of Pandora verschijnt in 2022, en de game ziet er niet slecht uit. Laat ons dus hopen dat we volgend jaar kunnen zeggen dat zowel de film als de game, in ontwikkeling bij Massive Entertainment (The Division) een meesterwerk zijn geworden…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)